Beschrijving

Met BirdonScreen heeft u de beschikking over een eigen TV-kanaal. U bereikt hiermee uw doelgroep op ieder gewenst moment, op iedere gewenste plaats. Communicatie via beeldschermen heeft een hoge attentiewaarde en daar kunt u uitgebreid van profiteren. Klanten, gasten, bezoekers en voorbijgangers worden in uw eigen pakkende stijl efficiënt geïnformeerd.

nl_LH40EDDPLGC-EN_004_Right-Perspective_black

Informeren, presenteren, communiceren en exploiteren, het kan allemaal. De toepassingen zijn eindeloos en het zal een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering, een impuls geven aan uw verkopen en uw communicatiemix aanvullen of completeren.


Informeren en communiceren

Het delen van informatie is in iedere organisatie van groot belang. Planningen in productiebedrijven, complexe roosters of aanwijzingen die bezoekers naar de juiste locatie verwijzen. Zowel intern voor uw medewerkers, als extern richting uw klanten kunt u BirdOnScreen inzetten om heldere boodschappen te communiceren. Denk hierbij aan de koffiecorner, werkplaats, wachtkamer, hoofdingang of de (bedrijfs)kantine. Maar ook veel eenvoudiger en minstens even belangrijk: communiceer doeltreffend en eenvoudig openingstijden en bijvoorbeeld welkomstberichten voor gasten en bezoekers. Informatie verstrekken op een aantrekkelijk gevisualiseerde manier, het zal zonder enige twijfel bijdragen aan een vlekkeloos verloop van uw bedrijfsvoering of evenement.


Promotie en reclame

Vanzelfsprekend is BirdOnScreen uitermate geschikt om uw evenement te promoten of reclame te maken voor uw product of dienst. U kunt uw reclame of promotie snel en efficiënt afstemmen op actuele ontwikkelingen. Wat ook uw business is, u kunt de informatie verstrekken wanneer u dat wilt. Tussen 12:00 uur en 13:00 uur een ander product promoten dan op andere tijden? Het kan allemaal, efficiënt en eenvoudig!


Nieuws en entertainment

Wissel informatie over uw organisatie, producten en diensten af met actualiteiten en entertainment. Actualiteiten kunnen algemeen van aard zijn, maar het is vanzelfsprekend ook mogelijk branchegerelateerde nieuwsberichten te vertonen.

nupuntnlVerder kan een keuze gemaakt worden uit de weersverwachting, actuele verkeersinformatie en informatie over het openbaar vervoer. Het is mogelijk activiteiten te vermelden, vacatures een plaats te geven en innovaties voor het voetlicht te brengen.