Doelgroepen


Horeca en recreatie

Door de aandacht te vestigen op bijzondere producten of aanbiedingen kan BirdOnScreen bijdragen aan extra omzet. Terwijl gasten wachten op hun bestelling of genieten van hetgeen is voorgeschoteld, worden ze op de hoogte gebracht van uw boodschap.

lfd_ls_con_0101Gericht en op de gewenste tijdstippen worden reclameboodschappen overgebracht. Reclame wordt afgewisseld met infotainment, nieuwsberichten, sport en algemene informatie, het kan allemaal. Gasten zullen zich zeker niet vervelen en eventuele wachttijden worden niet als storend ervaren! Breng gasten op het door u gewenste moment op de hoogte van de laatste aanbiedingen, prijzen, activiteiten, laatste nieuwtjes en verwenarrangementen.

 


Onderwijsinstellingen en overheidsinstellingen

In het onderwijs en bij overheidsinstellingen willen docenten, studenten en personeel goed geïnformeerd worden, het liefst met dagelijkse up-to-date informatie. U kunt in deze situaties vertrouwen op BirdOnScreen en zeker zijn van een juiste weergave en een gestroomlijnde organisatie. Inspireer en activeer de kijkers met innovaties, actualiteiten, OR-nieuws, vacatures en aankomende activiteiten. Breng degenen die reizen met het openbaar vervoer op de hoogte van actuele storingen en vertragingen, zonder dat u er omkijken naar heeft.


Retail

lfd_ls_con_0034Bewegende beelden trekken de aandacht van het winkelende publiek. Breng aanbiedingen nadrukkelijk en op speelse wijze onder de aandacht en stimuleer daarmee het aankoopgedrag van potentiële klanten. Het afwisselend tonen van promotionele berichten en nieuwsberichten zal de aandacht van aanwezigen keer op keer trekken. Geen folder kan er tegenop en het maken of zelfs laten maken van posters behoort echt tot het verleden. Met BirdOnScreen in de retailsector is de link naar extra omzet snel gelegd. Prijzen, acties en productinformatie kunt u slim en effectief communiceren door deze af te stemmen op uw publiek.


Financiële en juridische dienstverlening

Klanten behulpzaam zijn en de weg wijzen, het is dagelijkse kost voor financiële en juridische dienstverleners. Interesse wekken voor uw producten bij uw cliënten is niet altijd eenvoudig en BirdOnScreen kan daar op een buitengewoon efficiënte wijze een bijdrage aan leveren. Cliënten zullen het eventuele wachten als minder storend ervaren en ondertussen worden ze op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen en de oplossingen die geboden worden.


Zorg/medisch

lfd_ls_con_0126Een wachtkamer met voldoende, interessante afleiding is van wezenlijk belang. Tegelijkertijd is het mogelijk op gepaste maar indringende wijze belangrijke informatie over te brengen. Zo kunt u specifieke spreekuren of specifieke specialistische kennis die in uw praktijk aanwezig is onder de aandacht brengen bij iedere patiënt die uw wachtkamer bezoekt. Informatie, afgewisseld met nieuwsberichten die uw vakgebied raken, zal de aandacht voldoende vasthouden en tegelijkertijd voor voldoende afleiding zorgen. Verder is het mogelijk de patiënten op de hoogte te houden van de eventuele wachttijden. In bijvoorbeeld zorgcentra kan BirdOnScreen tevens een waardevolle toevoeging zijn door op helder wijze dagelijkse mededelingen te communiceren.


Productiebedrijven

De productieketen is een netwerk van interne organisaties, mensen en activiteiten die informatie en/of producten uitwisselen. Binnen dit proces moeten de medewerkers weten wat er van hun verlangd wordt. Hier staat een goede communicatie voorop en BirdOnScreen kan de planning, werkschema’s, productieprocessen en eventueel de pauzes weergeven. Elke wijziging kan doorgevoerd worden en zal vervolgens snel en efficiënt gecommuniceerd worden.


Sport

Les- of trainingstijden, speciale evenementen en natuurlijk reclameboodschappen. Voor commerciële sportorganisaties zijn de mogelijkheden talrijk, maar dat geldt ook voor sportverenigingen. Reclameboodschappen van sponsors, afgewisseld met live feeds van sportnieuws, met BirdOnScreen is het moeiteloos te realiseren met een professionele uitstraling als resultaat. Op tijdrovende manier zelf presentaties maken behoort definitief tot het verleden.